Katko yhteyksissä 27.8 yön aikana.

Customer: Mpoli Oy
PW Reference number: PW84185
Maintenance Window
Start date and time: 2014-08-27 00:00 EEST (2014-08-26 21:00 UTC)
End date and time: 2014-08-27 06:00 EEST (2014-08-27 03:00 UTC)
Description: Urgent fiber cable work due to road construction.
Location of work: Helsinki
Down time: max. 6 hours/max. 6 tuntia
    

> Horde WWW-mail

> Horde WWW-mail salatulla yhteydellä

> Roskapostiasetukset

> Postiasetukset ja nimipalvelimet

> Mpoli tiedottaa 31.12.2011

> Historiallinen Metropoli BBS:n tiedostokokoelma

 

Mpoli Oy, Teppo Oranne, teppo()mpoli.fi 040-3569 071